Flash Magic Forum

In-System Programming Support => LPC9xx/LPC9xxx => Topic started by: frank on July 08, 2008, 07:50:41 pm

Title: How to report bug of FDI's USB-DONGLE?
Post by: frank on July 08, 2008, 07:50:41 pm
I try to register FDI's forum, but it prompts "This forum is not accepting new registrations."

I found there is a bug in LPC900 ICP operating with FlashMagic when Blank Check.



Title: Re: How to report bug of FDI's USB-DONGLE?
Post by: Andy Ayre on July 09, 2008, 08:37:41 am
Have you tried emailing or calling them?

What problem are you seeing?

Andy
Title: Re: How to report bug of FDI's USB-DONGLE?
Post by: frank on July 10, 2008, 12:43:11 am
When I do the "Blank Check" operating on a blank device, FlashMagic always returns "Not blank".

After doing the "Erase all flash" operating on a device, then I do the  "Blank Check"  operating on it, FlashMagic always returns "Not blank".





Title: Re: How to report bug of FDI's USB-DONGLE?
Post by: Andy Ayre on July 11, 2008, 08:45:54 am
Hmmm... that problem sounds vaguely familiar. Did you search on this forum? Are you using the latest version of Flash Magic? Have you checked if FDI has a firmware update for your dongle? Have you tried another device?

Andy
Title: Re: How to report bug of FDI's USB-DONGLE?
Post by: Je Gold on July 12, 2008, 10:25:34 pm
Which  micro are you using?

Which ICP schematic are you using? Have you checked the waveforms of the signals required to carry out ICP?

Do you think it is a hardware or software problem?  How have you come to this confusion?

Joe