Author Topic: LPC1769 HardFault when using EthernetBootloader  (Read 4831 times)

madid87

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
LPC1769 HardFault when using EthernetBootloader
« on: April 26, 2013, 12:03:49 am »
Hello everyone,
I'm using an Ethernet bootloader and it works. I know this because I can successfully program the Blinky example and it runs. The problem comes
when I try to program my custom application. After the execute_user_code(); function is called I always get a HardFault handler.

I have made modifications to Target dialog tab by setting IROM1 start at 0x2000 and ticked the Linker tab with "Use Memory Layout from target dialog". Memory map file shows that
my code starts at address 0x2000.

Please help me. I don't know what to try next. I cannot find any difference between the provided Blinky example and my application and yet my application doesn't work.

Best regards.

 

Andy Ayre

  • ESAcademy Staff
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 2190
    • View Profile
    • Embedded Systems Academy, Inc.
    • Email
Re: LPC1769 HardFault when using EthernetBootloader
« Reply #1 on: April 26, 2013, 12:50:51 am »
There are two approaches I would try in this situation:

  - start stripping your project down bit by bit until it is the same as the blinky example

  - start building the blinky example up bit by bit until it is the same as your desired project

Andy
Embedded Systems Academy, Inc.
support at esacademy dot com

madid87

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: LPC1769 HardFault when using EthernetBootloader
« Reply #2 on: April 26, 2013, 01:39:28 am »
Makes sense, I will try it.
If you have any other idea of what might be wrong I would appreciate it.

I don't see any vector table offsetting being done, so I presume it's not needed?